DR FEELGOOD U POLIKLINICI TECTUM - dr Plećević održao predavanje „505 - šifra za zdrav život“

b_198_148_16777215_00_images_fotografije_unuSasa-Plecevic---dr-Feelgood.jpgUjutru ne možete da se razbudite dok ne popijete kafu? Da li ste nervozni tokom dana? Da li osećate nedostatak energije već u podne? Da li uveče napadate frižider? Ako su vaši odgovori na ova pitanja da, da, da i da, i naravno, ako želite to da promenite, primenite 505 - šifru za zdrav život. Šta zapravo znači pomenuta šifra objasnio je doktor Feelgood na predavanju koje je održao u Poliklinici „TECTUM“ u Požarevcu."

 

b_197_148_16777215_00_images_fotografije_unudr-Feelgood-odgovara-na-pitanja-gradjana.jpgInače, Poliklinika “TECTUM” osnovana je 2012. godine u Požarevcu i registrovana je za obavljanje kompletne laboratorije kao i specijalističkih lekarskih pregleda i ambulantnih dijagnostičkih i terapijskih intervencija.U ustanovi rade stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz svojih oblasti, koji dijagnostičke i terapijske procedure sprovode najsavremenijim sredstvima i aparatima.

“Poliklinika „Tectum“ otvorena je za domaću i međunarodnu saradnju u okviru transfera znanja i usavršavanja, u čemu aktivno učestvuju stručnjaci kako iz naše sredine, tako i iz inostranstva.Doktor Saša Plećević  održao je interesantno predavanje o zdravom životu na čemu mu se zahvaljujemo, a značajno je spomenuti  i  da  su u  klinici održavana akreditovana predavanja za lekare i medicinske sestre, kao i da ćemo sa tom praksom nastaviti i u budućnosti“, kazao je Radovan Stanković, suvlasnik Poliklinike „TECTUM“.