Lečenje steriliteta

Uspešno lečenje steriliteta je strategija koju stvaramo zajedno. Naša strategija je jednostavna, a time i ostvariva – čine je jake veze sa saradnicima iz inostranstava i stalna težnja ka unapređivanju i usvajanju novih metoda lečenja.

Za novi život – Vaš tim Poliklinike Tectum

Dijagnostika neplodnosti u poliklinici Tectum

Posvećujemo vam puno vremena. Intenzivno savetovanje i razgovori su veoma važni i predstavljaju ključ za uspeh. Prepustite svoj problem našim iskusnim rukama.
Ne očajavajte. Svakom osmom paru u Evropi potrebna je u međuvremenu pomoć specijaliste za vantelesnu oplodnju. Mi razumemo koliko vas ova situacija opterećuje. Niste sami.
Kroz blisku saradnju sa vodećim centrima za IVF (In Vitro Fertilizacija) ili VTO (van telesna oplodnja) u nasoj zemlji kao i u Inostranstvu. Organizujemo Vaš tretman. Od predračuna troškova do odgovarajućeg smještaja.

Ispitivanje neplodnosti potrebno je započeti kod svih parova koji ne ostvare trudnoću za godinu dana.

 

Diagnostika neplodnostiu Poliklinici Tectum podrazumeva:

  • Konsultaciju i pregled svih nalaza
  • Konsultacije i pregledi našeg ginekološkog i urološkog tima
  • Spermiogram i spermokultura
  • Proveru prohodnosti jajovoda – u bezbolnim ambulantnim uslovima u Polklinici TECTUM sprovodimo – HYCOSY tehniku. Kontrastna sonografija je ispitivanje jajovoda ultrazvukom, kod kojeg se prohodnost čini prepoznatljivom ubrizgavanjem kontrastnog sredstva u jajovode.
  • Hormonski status od 2 do 5 dana krvarenja (FSH, LH, E2, AMH, TSH, ATPO, Prolaktin, Testosteron)
  • Brisevi: VS, PAP, CB, Urea/Mykoplasma, Chlamydia (ova tri poslednja treba da naprave oba partnera)

– Predlog metode lečenja – kako do bebe

ZAKAŽITE TERMIN